Buzznix

Buzznix

THE BUZZNIX

Deze band bestaat uit drie muziekanten die al jaren met en afzonderlijk van elkaar muziek maken.
Ze spelen een mengeling van diverse stijlen zoals blues, funk, soul, reggae, en nog veel meer. 

Tijdens het Batavia haven blues festival zullen zij een greep uit het eigen werk van Niki Buzz spelen van zijn diverse blues albums

NIKI BUZZ
Gitaarist en leading vocalist.

Niki speelt al vanaf zijn 10e jaar in professionele bands, en speelt een groot aantal instrumenten. 
Niki heeft gespeeld met o.a. the ramones, the talking heads, the shirts , mink deville, en nog veel meer grootheden.

er valt zoveel over deze man te vertellen dat als men meer wilt weten het handig is om hem eens te googelen.

FUNKEYSMAN, FRANS SMAN.

Bassist, vocalist.

Frans speelt sinds ongeveer dertien jaar in diverse formaties.  en is op dit moment druk met zingen in the united grove alliance.
Frans speelde in The rainbow messengers, opgericht door Curtis Knight (ontdekker van Jimi Hendrix) en Martin Weber Caspers.

Hij speelde ook als bassist in o.a. Drukwerk met Harry Slinger, begeleide George Baker , Annie Schilder, en mocht een keer met Barry Hay spelen van de Golden Earing, en nog veel meer.

Frans organiseert vanuit zijn bedrijf Sevenday's productions al jaren met veel succes diverse jams en andere muzikale evenementen.

OLAF NOORDANUS

Drummer.
Olaf is een van de beste drummers van Nederland en omstreken. Hij heeft op het conservatorium in Rotterdam gezeten en heeft deze met de benodigde kennis en een diploma afgesloten.

Op dit moment speelt Olaf in diverse bands en speelt sinds vorig jaar ook bij the Time Bandits. Ook hij heeft met zoveel mensen gespeeld dat hij het best even te googelen is.

Als Olaf niet op het podium staat, zit hij in zijn studio in Lelystad, OWN studio's en neemt daar diverse bands etc. op http://www.ownstudios.nl/Welkom.html

Ook speelt Olaf regelmatig met zijn eigen band "United grove Alliance"